Adele sai suru-uutisen juuri ennen gaalakeikkaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatähti Adele joutui äskettäin hurjien väitteiden kohteeksi, kun ranskalaisen juorulehden mukaan hän esiintyisi kotipornovideolla. Adele on itse kiistänyt jyrkästi videon olemassaolon ja hänen lakitiiminsä harkitseekin oikeudellisia toimia lehteä vastaan.

Adele aiheutti viime viikolla kohun Brit Awards -palkintogaalassa, kun hän näytti yleisölle keskisormea kiitospuheensa aikana. Nyt 23-vuotiaan soultähden uutisoitiin esiintyneen kyseisessä palkintogaalassa surun murtamana. Adele oli nimittäin saanut tietää vain hetkeä ennen esiintymistään, että hänen 68-vuotias Rose-isoäitinsä sai sydänkohtauksen.

Laulajatähden isoäiti oli saanut sydänkohtauksen Walesissa kesken kauppareissunsa. Adele matkusti pian palkintogaalan jälkeen isoäitinsä luokse sairaalaan. Lähteen mukaan soul-laulajan rakkaan mummon äkillinen sairaskohtaus tuli Adelelle shokeeraavana yllätyksenä.

– Adele oli täysin paniikissa. Isoäidin kuolema olisi musertanut hänet, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Adele teki äskettäin näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairaslomansa jälkeen. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain. Samalla supertähti vihjaili Vogue-lehdelle, että hän aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan neljäksi tai viideksi vuodeksi.