17-vuotias Jonathan Massaad on aina pienestä lapsesta saakka rakastanut jälkiruokia, ja kukapa lapsi ei makeista herkuista nauttisi. Massaad on kuitenkin vienyt oman makeanhimonsa niin pitkälle, että hän on tehnyt leipomisesta taidetta ja perustanut sen ympärille jo oman yrityksenkin, jonka nimi on Sugar High Desserts.
Australialainen Massaad luonnehtii ammattiaan omassa käyntikortissaan jälkiruokataiteilijaksi ja -stailaajaksi. Massaadin leivonnaisia ja jälkiruoka-annoksia katsellessa titteli näyttäisikin pitävän erittäin hyvin paikkaansa, sillä nuoren miehen luomat jälkiruoat ovat kuin vedet kielelle tuovia taideteoksia.
Massaad aloitti Buzzfeed-sivuston mukaan leipomisen 11-vuotiaana, jolloin hän teki erilaisia kakkuja lähinnä valmiista jauhosekoituksista, joihin tuli lisätä vain vesi tai korkeintaan muutama muu ainesosa. Ensikosketuksesta leipomiseen on kulunut vasta kuusi vuotta, mutta vuosien aikana Massaad on kehittynyt todelliseksi jälkiruokavelhoksi ja onnistunut rakentamaan intohimostaan itselleen elinkeinon.