Kalifornialainen Hangar 1 -niminen tislaamo kehitteli tavan, jonka avulla he pystyivät säästämään tuotannossaan vettä. He keksivät käyttää vodkansa valmistamisessa sumua, jota veden höyrystymisestä kärsivä ja kuuma Yhdysvaltain länsirannikko tuottaa mielin määrin.
Hangar 1 toi myyntiin rajallisen määrän Fog Point -nimistä vodkaa, jonka valmistuksessa on käytetty sumua, Time kertoo. Vodkassa on yhdistelmä kalifornialaista rypäleistä valmistettua viiniä ja vettä, jonka he ovat saaneet tiivistettyä San Franciscon yllä leijailevasta sumusta.
Vodkan alkoholi ei siis ole sumusta peräisin, mutta osa nesteestä on pystytty korvaamaan sumulla, mikä antaa vodkalle erityisen vivahteen. Hangar 1 -yrityksen päätislaaja Caley Shoemaker luonnehti sumun tuomaa makua maanläheisenä ja multaisena.