Ruokavalion suhteen monipuolisuus on tärkeää. Monilla ihmisillä on kuitenkin muutama suosikkiraaka-aine, jotka toimivat useiden aterioiden ja välipalojen perustana. Nyt terveellisiä elämäntapoja noudattavat kuusi ravintoneuvojaa paljastivat Women’s Health -lehdelle mikä yksi asia löytyy päivittäin heidän lautasiltaan.
1. Pähkinät
Pähkinöissä on paljon hyviä rasvoja ja ne sopivat niin naposteluun kuin osaksi välipalaa.
2. Jogurtti
Jogurtti marjojen, granolan, pähkinöiden ja siementen kera tekee täydellisen ja täyttävän välipalan.
3. Kananmunat
Kovaksi keitettyjä kananmunia on helppo lisätä eri aterioihin antamaan ruokaan lisää proteiinia.
4. Lehtivihreä
Lehtikaali, pinaatti ja muut tummanvihreät salaatit ovat hyviä vitamiininlähteitä ja niissä on myös paljon magnesiumia, kaliumia ja rautaa.
5. Kaurapuuro
Eräs ravintoneuvoja kertoi syövänsä päivittäin kaurapuuroa eri täytteillä. Hän lisää kaurapuuroonsa eri täytteitä, jotka voivat sisältää maapähkinävoita, kurpitsansiemeniä tai vaikkapa hedelmiä.
6. Chian siemenet
Nämä supersiemenet sisältävät paljon kuitua. Chian siemeniä voi lisätä smoothien, jogurtin, kaurapuuron tai vaikkapa salaatin sekaan.