Sitruunoita ei kannata säilyttää jääkaapissa tai päällekkäin kulhossa, sillä ne saattavat homehtua herkemmin. Nyt on kuitenkin esitelty vinkki, jonka avulla sitruunat voivat säilyä jääkaapissa peräti kolme kuukautta ilman, että ne olisivat biojätekamaa.
Sitruunat kannattaa panna jääkaappiin vettä täynnä olevassa kulhossa. Normaalisti noin viikon ajan jääkaapissa säilyvät sitruunat voivat olla syömäkelpoisia jopa kolme kuukautta myöhemmin. Huoneenlämmössä ne menettävät puolestaan liikaa kosteutta.
Business Insiderin mukaan sitruunat säilyvät pidempään jääkaapissa myös ilmatiiviissä muovipussissa. Pääasia on, että sitruunoissa oleva kosteus säilyy hedelmässä. Sama vinkki pätee myös limetteihin.
https://www.instagram.com/p/Bd5WAkfnufI/?tagged=lemons