Happi vaikuttaa oleellisesti viinin makuun ja tuoksuun. Siksi viini kannattaa kaataa ennen tarjoilua erilliseen karahviin. Viinin dekantoimista voi nopeuttaa tehosekoittimen avulla.
Monet viinin ystävät tietävät lukuisia vinkkejä viinin maun parantamiseen lisäämällä siihen ripauksen verran suolaa tai panostamalla dekantoimiseen erillisten lisälaitteiden avulla. Tehosekoitin suorittaa viinille ultranopean tavan saada happea, kun nopeasti kodinkoneessa pyörivä viini reagoi ilman kanssa ennätysnopeasti, PureWow vinkkaa.
Vinkin avulla voi parantaa halpojen viinien makua pehmeämmäksi ja rikkaammaksi. Dekantointi on tarpeellista etenkin nuorten viinien kohdalla. Myös viinilasin mallilla on merkitystä juomaa nauttiessa.
https://www.instagram.com/p/BJo5Sy4hG34/?tagged=blenderdecanter