Pasta on lohdullista ruokaa, jonka syömisestä luultavasti lähes jokainen ihminen nauttii sillä siitä pystyy tekemään jokaiseen makuun sopivia variaatioita. Nyt italialainen kokki ja ravintolan omistaja Gennaro Contaldo kertoi Good Housekeeping -sivustolle parhaat niksinsä siihen miten herkullinen pasta syntyy italialaisittain.
1. Chili
Lisää annokseen aina hieman tuoretta chiliä, mutta älä tee pastasta kuitenkaan tulista.
2. Katkaravut
Kun pastakastike tehdään katkaravuista, valuta katkaravuista nestettä jo pastan keitinveteen.
3. Viini
Jos kastikkeeseen kuuluu viiniä, nauttikaa samaa viiniä myös aterialla.
4. Kastike
Käytä kastiketta säästeliäästi äläkä hukuta koko pasta-annosta kastikkeella.
5. Oliiviöljy
Lisää pasta-annoksen päälle oliiviöljyä pirskottelemalla.
6. Suola
Lisää pastan keitinveteen 10 grammaa suolaa aina kolmea litraa kohti.
7. Vältä valkosipulia
Lisää valkosipulia annokseen vain silloin kun et tunnu saavan tavallisesta sipulista tarpeeksi makua.
8. Käytä terttutomaattien varret
Tee terttutomaattien varsiosaan viiltoja ja lisää oksat pastan keitinveteen antamaan pastalle makua.