Suklaisiin leivonnaisiin erikoistunut leipuri Amaury Guichon on ihastuttanut upeilla jälkiruoillaan ympäri maailmaa. Guichon on vasta parikymppinen, mutta hän on nuoresta iästään huolimatta jo nyt ehtinyt mullistamaan suklaaleivonnaiset ja sen miten suklaata käsitellään.
Amaury Guichonin yksityiskohtaiset ja teknisesti hyvin vaikeat suklaaluomukset ovat Thrillist-sivuston mukaan tehneet vaikutuksen keittiömestareihin ympäri Eurooppaa. Mies on onnistunut saamaan upeilla videoillaan ja kuvillaan ihmisille veden kielelle myös sosiaalisen median avulla.
Suklaaleipuri julkaisee herkullisen näköisiä kuvia ja videoita hänen omalle Instagram-kanavalleen, jossa hänellä on jo yli 600.000 seuraajaa. Videoilla mies esittelee vaikuttavia pursotus- ja kuorrutustekniikoita ja leikkaa herkullisen näköisiä suklaaleivoksia keskeltä kahtia.
https://www.facebook.com/Thrillist/videos/10156160654430891/
https://www.instagram.com/p/Bd8MWnnhOfm/?hl=en&taken-by=amauryguichon
https://www.instagram.com/p/BdyGZljhCBU/?hl=en&taken-by=amauryguichon
https://www.instagram.com/p/BdYMyVXBali/?hl=en&taken-by=amauryguichon
https://www.instagram.com/p/BckqJqXhPgM/?hl=en&taken-by=amauryguichon
https://www.instagram.com/p/BbuitGhBIrg/?hl=en&taken-by=amauryguichon
https://www.instagram.com/p/BZZXomzFEYY/?hl=en&taken-by=amauryguichon