Ruokaravintoloiden kruununjalokivi, eli Michelin-tähti, on alan suurin kunnianosoitus. Taannoin singaporelainen katukeittiö on saanut ensimmäisen Michelin-tähtensä. Ravintolan suosituin annos maksaa 1,30 euroa.
Chan Hong Meng -niminen mies on toiminut pienen katukeittiönsä kokkina 35 vuotta. Hänen nimikkoannoksensa on kanaa soijakastikkeessa. Mies yllättyi ruokakioskinsa päädyttyä arvostettuun Michelinin hotelli- ja ravintolaoppaaseen.
Samalla Chan Hong Mengin kioskista tuli ylivoimaisesti edullisin Michelin-tähden saanut ravintola. Hänen myyntinsä on moninkertaistunut kunnianosoituksen jälkeen, ja ihmiset jonottavat kana-annoksia tuntikausien ajan. Hän sai tähden jo muutama vuosi sitten, mutta ruoan suosio on jatkunut tähän päivään saakka.