Suomalaiset julkkisnaiset aloittivat yhteistyön – uusi videokanava marraskuun alussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen opiskelee parhaillaan uutta alaa Laajasalon opiston medialinjalla. Nainen kertoo elävänsä todella kiireistä elämää.

– Tahti on ollut aika kova, ja kieltämättä ajoittain aika kova stressi vaivannut. Monen eri osa-alueen yhdistäminen ei aina tosiaan ole helppoa, ja kyllä uuvahdus ollut lähellä. Olen ollut monessa projektissa viimeisen vuoden aikana mukana, ja nyt hiljattain jouduin käymään itseni kanssa keskustelun siitä mihin kaikkeen voimat riittävät, Pitkänen kirjoittaa blogissaan.

Nainen on aloittanut yhteistyön pitkäaikaisen ystävänsä, toisen suomalaisjulkkis Alisa Ranta-ahon kanssa. Naiset ovat kuvanneet materiaalia pian strattaavalle Youtube-kanavalle. Tulossa on ainakin viisi videota.

– Mulla ja Alisalla aukeaa tulevan kuun vaihteessa YOUTUBE – kanava jonne tänään kuvattiin ensimmäiset viisi videota! Meillä oli ihan huippu päivä kuvausten parissa ja saatiin kuvattua teille paljon mielenkiintoista katsottavaa!, nainen lupailee.

https://www.instagram.com/p/B3q-2T2hSwG/