Kalastajan keitto onnistuu aina – marttojen reseptistä jättihitti

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kalaruoka on parasta silloin, kun saalis on itse saatu ja se valmistetaan tuoreena suoraan ruoaksi. Kalakeitto on perinteinen suomalainen ruoka, joka on konstailettomasta valmistustavasta suussasulavan herkullinen – ja terveellinen!

– Kalastajan keitto syntyy juuri siitä kalasta, mitä saaliiksi on satuttu saamaan. Lisää tähän herkulliseen keittopohjaan siis mieluistasi kalaa, Martat vinkkaa Instagramissa.

Kalaa tulee saada noin puolen kilon verran. Keitossa kypsennetään ensin kasvikset liemessä, kunnes kala lisätään kattilaan. Kalaa ei kannata keittää kauan aikaa, jotta se pysyy kasassa sopivina suupaloina, noin viisi minuuttia riittää.

https://www.instagram.com/p/CBfPreLh0CX/