Vodkaomenat aikuisten dippailuun – kuorruta nämä kinuskilla, pähkinöillä ja suklaalla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Aikuisten juhliin voi tehdä naportelulautasia tarjottavaksi, koska harvemmin illanistujaisissa syödään pitkän kaavan kautta ellei kyseessä ole nimenomaan illallinen. Tylsien sipsien ja karkkikulhojen sijaan kannattaa valmikoimaa laajentaa esimerkiksi tapaksilla tai susheilla.

Jälkiruoaksi sopivat mainiot vodkaomenat. Omenat leikataan lohkoiksi ja pannaan varrastikkuihin. Sen jälkeen niitä liotetaan vodkassa tunnin ajan.

Kun omenat ovat lionneet, voi niitä pyöritellä erilaisissa makeissa dippailuastioissa. Upota lohko kinuskikastikkeeseen ja pyörittele pähkinöissä tai suklaahippujen seassa. Kuorrutevaihtoehtoja voi keksiä oman mielensä mukaan. Idean tarjoili Delish-sivusto.

https://www.facebook.com/delish/posts/10160137234827437