Myllyn Paras toi vuoden alussa kauppoihin Emännän Täysjyväkaurajauhon, joka valmistetaan kotimaisesta täysjyväkaurasta. Täysjyväkaurajauho sopii käytettäväksi niin suolaiseen kuin makeaan leivontaan sekä ruoanlaittoon.
Täysjyväkaurajauhosta ja kirpsakoista puolukoista syntyy maistuva puolukkapuuro. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä. Reseptistä riittää 3-4 henkilölle.
1 l vettä
200 g puolukoita
1/2 dl sokeria
Ripaus suolaa
2 dl täysjyväkaurajauhoja
Valmistusohje: Kiehauta vesi, puolukat, sokeri ja suola. Lisää kaurajauhot siivilän läpi vähitellen ja vispaa seosta samalla. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä.
Resepti: Myllyn Paras Oy