Kohusarjan kyseenalainen käänne – äiti sängyssä poikansa kaverin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC: uusi deittailusarja on nimeltään MILF Manor. Yhdysvalloissa startannut ohjelma esittelee kahdeksan hemaisevaa äitiä, jotka etsivät itselleen nuorempaa herraseuraa. Naisten keski-ikä on noin 50 vuotta. Naisten yllätykseksi heidän omat poikansa osallistuvat sarjaan.

Naiset viettävät taukoa arjestaan ylellisessä merenrantakartanossa, Meksikossa. He luulivat ensin, että oma jälkikasvu osallistuu samaan aikaan toiseen televisiosarjaan, mutta yllättäen pojat ovatkin kartanossa asuvien äitien tulevia treffikumppaneita. Kieroutunut juonenkäänne on saanut katsojat hämilleen alusta asti. Nyt sarjassa on seurannut lisää paljastuksia.

SoYoung-niminen nainen paljastaa, että on harrastanut petihommia poikansa kaverin kanssa. Samalla paljastuu muista äideistä, että he ovat saattaneet seurustella poikiensa opettajien kanssa, harrastaneet intiimiä kanssakäymistä ravintolassa tai vaikkapa hississä jopa ventovieraiden ihmisten kanssa. Pojat ovat kauhuissaan äitiensä salaisuuksista.

Naiset haluavat viriiliä ja nuorempaa herraseuraa, mutta harva on tuskin haaveillut heidän lastensa ikätovereista romanttisessa mielessä. Nähtäväksi jää, tuleeko taloon myös muita sulhasehdokkaita, sillä katsojan mielestä sarjaa voi olla äärimmäisen kiusallista seurata.