Frisbeegolf mielletään usein kesälajiksi, mutta todellisuudessa frisbeegolfia pystyy harrastamaan myös talvella. Heittelemään pääsee talviaikana ylläpidettävillä talviradoilla ja ohjattua toimintaa järjestetään saleissa ja halleissa. Frisbeegolf liikuttaa Suomessa tuoreimpien tutkimusten mukaan huomattavan määrän junioreita.
LUKEn valtakunnallisen ulkoilututkimuksen mukaan 15-24-vuotiaista lähes puolet eli 42 prosenttia harrastaa frisbeegolfia. Vastikään julkaistun LIITU-tutkimuksen mukaan 11-15-vuotiaiden poikien keskuudessa frisbeegolf on kesällä peräti kolmanneksi suosituin vapaa-ajan liikuntamuoto, heti jalkapallon ja pyöräilyn jälkeen. Frisbeegolf on talvellakin kuudenneksi suosituin vapaa-ajan liikuntamuoto.
– Varsinkin korona-vuosien aikana lasten ja nuorten määrä frisbeegolfradoilla kasvoi hurjasti. On hienoa huomata, että osa on löytänyt tiensä myös seuroihin ja kilpailutoimintaan. Seura- ja kilpailutoiminnan ohella ei pidä kuitenkaan väheksyä vapaan liikkumisen merkitystä nuorille. Frisbeegolf liikuttaa kaikenikäisiä ja tasoisia pelaajia ympäri vuoden. Varsinkin nuorten liikkumisesta on oltu huolestuneita viime aikoina. Frisbeegolf on yksi liikkumisen muoto, joka houkuttelee lapsia ja nuoria ulkoilemaan ja keräämään askeleita päivittäin ja tästä olemme erittäin tyytyväisiä liiton puolella, kommentoi SFL:n puheenjohtaja Laura Heikkilä.
Osa junioritoiminnasta on kaikille avointa ja osa on suunnattu pelkästään seuran jäsenille. Seurat järjestävät muun muassa erilaisia frisbeegolfkerhoja, harjoitusvuoroja, leirejä ja lajiesittelyitä. Monet seurat käyvät kouluissa pitämässä ohjattuja frisbeegolftunteja ja osa seuroista on mukana Harrastamisen Suomen mallin mukaisessa toiminnassa. Seurojen juniori-ikäisille suunnattu vuosittainen jäsenmaksu vaihtelee kyselyn mukaan 0-25 euron välillä, keskimääräisen jäsenmaksun ollessa reilut 11 euroa. Jäsenmaksu sisältää useimmiten erilaisia etuja.