Retropenun kappaleelle nimekkäitä remiksaajia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen konepop-artisti Retropenu on tullut monille tutuksi verkossa julkaistavasta Retropenun Ysärit -ohjelmasta, ja lisäksi hän julkaisee myös omaa musiikkiaan. Esikoissingle Manifest for Love julkaistiin viime syksynä ja viime keväänä julkaistiin One in a Million -single. Nyt jälkimmäinen saa uusia versioita.

Pet Shop Boysin ystäväksi tunnustautuva Retropenu uskoo, että hänen musiikkinsa putoaa erityisesti kuulijoihin, jotka innostuvat bilebiiseistä. Hän otti taannoin yhteyttä tuottaja Jouni Hillbergiin, jonka kanssa ryhtyi tekemään tiivistä yhteistyötä. Nyt tuloksia voidaan kuunnella esimerkiksi Spotifyssä tästä linkistä.

Alkalyne Remix on Setä Tamusta ja Firevisionista tutun Mikko Tammisen tuotantoa. Tamminen on vuosien varrella tehnyt musiikkia lukuisille hittiartisteille niin Suomessa kuin maailmallakin. Mukana on lisäksi remixit myös brasilialaiselta Nollanilta, DJ Kaipalta ja 90’s FIN Cover -yhtyeen tuottajalta Jouni Hillbergiltä. Bogart Co. -yhtyeestä tuttu Vekke on työstänyt kappaleesta unplugged-version.