Kyle Richards kiistää avioerohuhut: ”Meillä on ollut vaikea vuosi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on yksi realitysarjan seuratuimmista naisista. Tähti on ollut vuosikymmenien ajan onnellisesti naimisissa miehensä Mauricio Umanskyn kanssa, mutta nyt heidän avioliitossaan on ollut viimeaikoina alamäkiä.

Kyle Richardsin ja Mauricio Umanskyn on kerrottu olevan asumuserossa. People-sivuston mukaan myös heidän tulevasta avioerostaan on jo supistu, mutta nyt nainen on kiistänyt huhut. Hän julkaisi omalla Instagram-kanavallaan tekstin, jossa kertoi, että he eivät ole eroamassa Mauricion kanssa.

– Kaikki väitteet avioerosta ovat epätosia. Meillä on kuitenkin ollut koko avioliittomme vaikein ja haastavin vuosi, 54-vuotias Richards kirjoittaa.

Kyle Richards ja Mauricio Umansky menivät naimisiin vuonna 1996. Heillä on yhdessä kolme lasta, 27-vuotias Alexia, 23-vuotias Sophia ja 15-vuotias Portia. Edellisestä avioliitostaan Kyle Richardsilla on myös neljäs tytär, 34-vuotias Farrah Brittany Aldjufrie.