Kevät tulee ja samalla ihmiset syövät enemmän kevyitä, kasvispitoisia ruokia. Löysimme netistä reseptin, jossa yhdistyvät valkosipulin kanssa täydelliset yhteensopivat raaka-aineet: Lehtikaali, fetajuusto ja kikherneet.
Kuumenna uuni 175 celsiusasteeseen. Kuumenna paistinpannun keskilämmöllä muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä. Lisää pilottu salottisipuli ja kuullota noin viiden minuutin ajan, kunnes se on pehmeää ja läpikuultavaa. Lisää lehtikaali pannulle, mausta suolalla ja pippurilla ja paista, kunnes se alkaa pehmetä ja kutistua. Paista noin 6-8 minuuttia. Lisää valkosipulia ja kikherneitä. Asettele päälle fetaviipaleet.
Siirrä pannu uuniin ja paista uunissa, kunnes juusto on pehmeää ja sulanut, yhteensä noin 10–15 minuuttia. Ota uunista, pirskota päälle sitruunamehua ja nauti tuoreen leivän kanssa. Lisuke muuttuu ateriaksi, kun joukkoon sekoittaa esimerkiksi grillattua kanaa. Valkosipulin voi korvata myös currylla.