Scarlett Johanson ylistää Pamela Andersonia – näyttää vahvaa esimerkkiä muille naisille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pamela Anderson on ollut syksyn aikana paljon uutisotsikoissa ja saanut medialta huomiota siksi, että hän on osallistunut muotitapahtumiin ilman meikkiä. Etenkin Andersonin luonnollinen tyyli Pariisin muotiviikoilla on saanut monet julkkiksetkin hehkuttamaan naisen antamaa esimerkkiä.

Nyt näyttelijä Scarlett Johanson on myös haastattelussaan puhunut Pamela Andersonista kauniisti ja pitänyt hänen näyttämää esimerkkiään voimakkaana kannanottona. 38-vuotias Johanson kertoi PopSugar-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän on todella vaikuttunut 56-vuotiaan naisen itsevarmuudesta ja rohkeudesta osallistua tapahtumiin ilman meikkiä.

Scarlett Johanson korosti sitä miten poikkeuksellista se on, että näin tunnettu henkilö saapuu muotinäytökseen tai mihin tahansa suureen tapahtumaan ilman meikkiä. Se on ainakin hyvin erilaista kuin mihin kaikki ovat näyttelijän mukaan tottuneet. ”Se on voimakas viesti naisille nähdä muiden naisten hylkäävän tässä ajassa vallitsevat kauneusihanteet”, Scarlett Johanson pohti.