Alman urasta ja elämästä dokumenttielokuva – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Alma on tehnyt kansainvälistä uraa. Tähden tähänastiseen uraan ja taustoihin päästään tutustumaan dokumenttielokuvassa Alma – Life Must Be Beautiful. Esimakua maaliskuussa ensi-iltansa saavasta elokuvasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.

Näyttelijänäkin tunnetun Pamela Tolan ohjaamassa elokuvassa seurataan, kuinka köyhässä perheessä varttuneesta Almasta tuli tähti. Mukana on arkistomateriaalia aina Alman lapsuusajoista viimeisimpiin kiertueisiin. Myös julkisuuden kääntöpuolet tulevat ilmi.

– Dokkari on todella raaka ja rehellinen, ja se tottakai jännittää ekstra paljon. En oo päästäny ihmisiä koskaan aikasemmin näin aidosti lähelle mua, Alma kommentoi tiedotteessa.

Tolan mukaan Alma oli kertonut hänellä olevan 15 tunnin edestä videomateriaalia uransa ajalta. Arkistomateriaalia oli lopulta huomattavasti enemmän. Dokumenttielokuvan tekemiseen meni lopulta kolme vuotta.

Alma on tehnyt myös kappaleita maailmantähdille, kuten Ariana Grandelle, Charli XCX:lle ja Lana Del Reylle. Dokumenttielokuvassa onkin Alman lisäksi mukana myös muita musiikkimaailman tunnettuja nimiä, kuten Erika Vikman ja Miley Cryus.