Nainen suostui ystävänsä kaasoksi – sitten kuuli 8 000 dollarin kustannuksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomailla järjestetyt häät upeissa lomakohteissa ja romanttisissa maisemissa ovat todella suosittuja. Destination wedding -tyyliset häät kuitenkin vaativat melkoista rahallista panostusta myös häävierailta.

Nyt Redditissä eräs 32-vuotias nainen kertoi tukalasta tilanteestaan, jossa hän joutui turvautumaan hätävalheeseen päästäkseen kaason tehtävistä. Hän oli suostunut kaasoksi hyvälle ystävälleen, joka oli myös ollut kaasona hänen häissään. Häät oli suunniteltu järjestettäväksi vuonna 2025, mutta yllättäen morsian aikaistikin häät pidettäväksi jo tänä vuonna.

Sen lisäksi, että morsian aikaisti häitä, hän myös kertoi niiden tapahtuvan ulkomailla. Kaaso oli laskenut, että pukuineen, matkoineen ja hotelleineen hänelle olisi tullut häistä kustannuksia noin 8.000 dollarin verran.

Kaaso oli lopulta keksinyt hätävalheen ystävälleen ja kertonut People-sivuston mukaan, että heidän kotonaan alkavasta remontista tulee niin suuret kustannukset, että hän ei voikaan osallistua häihin. Ystävän omatunto kolkutti sen verran, että hän kyseli Redditissä tuntemattomien mielipidettä tilanteeseen. Yleinen mielipide oli se, että että kirjoittajan olisi pitänyt olla rehellinen naimisiin menevälle ystävälleen ja kertoa, että hänellä ei olekaan varaa osallistua häihin.