Hilaria Baldwin haluaa Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin vaimon, Hilaria Baldwinin, kerrotaan taistelevan roolista Bravo-televisiokanavan sarjaan The Real Housewives of Beverly Hills, eli suomeksi Beverly Hillsin täydelliset naiset. Ajoitus on hieman outo, sillä Hilarian aviomies Alec Baldwin joutuu pian oikeuteen vastaamaan vuoden 2021 Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtuneesta taposta.

Yksi ongelma on se, että Baldwinien perhe asuu New Yorkissa, eikä Beverly Hillsissä. Hän on kuitenkin saanut tuekseen sarjassa esiintyvän vakikasvon, Kyle Richardsin. Baldwin voisi korvata sarjasta pois jättäytyneen Annemarie Wileyn. Richardsin mukaan Baldwinit voisivat muuttaa aivan hyvin Beverly Hillsiin asumaan.

Ei ole salaisuus, että Hilaria ja Alec ovat jo useiden vuosien ajan haaveilleet pääsevänsä oman realitysarjan tähdiksi. Se voisi keskittyä heidän suurperheeseensä, koska pariskunnalla on yhteensä seitsemän yhteistä lasta. Hilaria on kaiketi päättänyt muuttaa strategiaansa miehensä viimeaikaisten lakiongelmien vuoksi, ja voisi olla päätähti pelkästään itse, Radar Online uutisoi.