Vanderpump Rulesin suhdekiemurat jatkuvat – exän bestis sänkyyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -realitysarjassa seurataan Yhdysvaltojen Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan ravintolan henkilökunnan työ- ja yksityiselämän kiemuroita. Sarjan 11. tuotantokautta on alettu nyt esittämään ja on käynyt ilmi, että salasuhteet ja ystävien selän takana juoruileminen ovat vain pahentuneet.

Vanderpump Rules -tähtien elämä näyttää olevan jälleen täynnä uusia mehukkaita juonenkäänteitä. Tuoreissa jaksoissa kävi ilmi, että ystäväpiirissä salailtiin toistakin pettämistä edellisellä kaudella julki tulleen Tom Sandovalin ja Raquel Levissin suhteen lisäksi. Tom Schwartz nimittäin paljasti suudelleensa naimisissa olevan Scheana Shayn kanssa Las Vegasissa.

Suudelman tuleminen julki järkytti Tom Schwartzin ex-vaimoa Katie Maloneya, joka näyttää lähteneen heti kostamaan julki tulleen petoksen. Katie Maloney päätti harrastaa seksiä Tom Schwartzin parhaan ystävän Maxin kanssa, mutta tästä Schwartz ei kuitenkaan enää jaksanut pahastua. Hän vain kertoi ihmetelleensä Maloneyn tekopyhyyttä ja yllättyi naisen teosta.