Kim Petras nousi suursuosioon Unholy-biisillä – tarvitsi nopeasti terapiaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen poptähti Kim Petras julkaisi kaksi vuotta sitten brittiläisen Sam Smithin kanssa Unholy-nimisen kappaleen, joka nousi nopeasti maailmanlaajuiseen suursuosioon. Kappale sai kunnolla tuulta purjeisiinsa myös TikTokissa, jossa lukematon määrä ihmisiä teki videoita, tanssi ja lauloi kappaleen tahtiin.

Sam Smith ja Kim Petras esittivät hittikappaleensa myös 2023 BRIT Awards -gaalassa, jossa noin kolmen minuutin esitykseen käytettiin yli puoli miljoonaa dollaria. Äkillinen menestys nosti Kim Petrasin suuren kansainvälisen yleisön tietoisuuteen, mutta tällä oli myös hintansa.

Kim Petras tarvitsi terapiaa Unholy-kappaleen suuren suosion jälkeen. 31-vuotias on pitänyt terapiaa todella olennaisena työkaluna sen suhteen, että hänen päänsä on pysynyt mukana. Terapiassa Kim Petras oppi sulkemaan ylimääräisen metelin päänsä sisältä hektisen musiikkibisneksen pyörteissä.

Kim Petras oli hämillään kaikesta huomiosta, joka Unholy-hittibiisin myötä tuli. ”Se otti haltuunsa koko elämäni. Se oli hullua”, Kim Petras kommentoi People-sivuston mukaan.