Avril Lavigne kommentoi hämmentävää salaliittoteoriaa – kaksoisolennon väitettiin korvanneen laulajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet musiikkimaailman tähdet ovat joutuneet urallaan erikoisten huhujen kohteeksi. Niin myös kanadalainen laulaja Avril Lavigne. Salaliittoteorian mukaan Lavinge kuoli vuonna 2003, ja hänet korvattiin Melissa-nimisellä kaksoisolennolla.

Avril Lavigne kommentoi hämmentävää salaliittoteoriaa Alex Cooperin Call Her Daddy -podcastissa. Juontaka kuvaili huhuja karmiviksi. Laulajan mukaan häneen liitetty salaliittoteoria ei ole kuitenkaan sieltä pahimmasta päästä.

– Luonnollisesti minä olen minä. Huhu on niin typerä … Tietääkseni vastaavaa on väitetty muistakin artisteista, Lavigne kommentoi.

Samanlaisia salaliittoteorioita on aikaisemmin levinnyt muun muassa Beatlesin Paul McCartneysta. Sen mukaan McCartney kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1966, ja muusikko korvattiin kaksoisolennolla. Osa faneista jopa uskoi, että Beatlesin kätketty oli piilotettu asiaan liittyviä piiloviestejä.

@callherdaddy Melissa can’t come to the phone right now… she’s on Call Her Daddy 😏😂 new episode with @Avril Lavigne ♬ original sound – Call Her Daddy