Cara Delevingne poseeraa yläosattomissa Calvin Kleinin kampanjassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cara Delevingne, tunnettu malli ja näyttelijä, on jälleen kerran herättänyt huomiota upeilla kuvillaan Calvin Kleinin uudessa Pride-kampanjassa. Delevingne toimii mallina näyttävissä kuvissa, jotka juhlistavat LGBTQIA+ -yhteisöä ja sen moninaisuutta.

Kuvissa Delevingne kantaa Calvin Kleinin klassisia alusvaatteita, jotka on suunniteltu erityisesti Pride-kuukauden kunniaksi. Alusvaatteet ovat valkoisia, mustia ja harmaita, mutta niissä näkyvä Calvin Klein -teksti on kirjailtu sateenkaaren värein.

Mainoskampanja korostaa rakkautta, hyväksyntää ja tasa-arvoa, ja Delevingnen esiintyminen tuo siihen vahvan ja vaikuttavan viestin. ”Elä totuuttasi. Tätä rakkaus on”, Calvin Kleinin tekemän Instagram-julkaisun kuvatekstiin on kirjoitettu.

Cara Delevingne, joka on itse avoimesti biseksuaali ja LGBTQIA+ -yhteisön aktiivinen tukija, on täydellinen ja hyvin luonnollinen valinta tähän kampanjaan. Hänen karismaattinen persoonansa ja vahva läsnäolonsa kuvissa viestivät ylpeydestä ja itsensä hyväksymisestä.