North West sai Simban roolin Leijonakuningas-musikaalista – suoritukselle murska-arvostelut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin esikoistytär North West rakastaa huomion keskipisteenä ja on kertonut haluavansa kulkea hänen isänsä jalanjälkiä ja tulla artistiksi. 10-vuotias North West on kertonut, että hänen debyyttialbuminsakin on jo tekeillä.

Nyt sosiaalisessa mediassa ja etenkin X-palvelussa kiertää videoklippejä North Westin roolisuorituksesta Leijonakuningas-musikaalin 30-vuotisen taipaleen juhlanäytöksessä, jossa North West pääsi esittämään Simban roolia. Ihmiset eivät olleet tyytyväisiä tytön suoritukseen ja arvostelivat melko rankoin sanavalinnoin niin lapsen laulu- kuin tanssitaitojakin.

Ihmiset tuntuvat olevan sitä mieltä, että North West pääsi esittämään roolin vain hänen kuuluisten vanhempiensa vuoksi. Moni ajatteli, että rooli olisi pitänyt antaa lapselle, joka on harjoitellut laulua ja tanssia. Ihmiset harmittelivat sitä, että rooli on luultavasti jäänyt saamatta nyt lapselta, jolla on taitoa ja lahjoja enemmän kuin North Westillä. Kaikesta huolimatta North näytti todella nauttivan olostaan lavalla ja piti hauskaa esityksessä.