Sopranos-kaunotar Drea de Matteo liittyi OnlyFansiin – rahantuloa ei voi estää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drea de Matteo on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten hänen rooleistaan ikonissa televisiosarjoissa kuten The Sopranos ja Täydelliset naiset. Hänen monipuolinen näyttelijäntaitonsa ja vahva karismansa ovat tehneet hänestä yhden television tunnetuimmista kasvoista.

Äskettäin Drea de Matteo on ottanut myös uuden askeleen urallaan liittymällä OnlyFans-alustalle. Naista kiehtoi tienaamisen helppous ja hän halusi lisää tuloja. Niinpä hän päätti antaa OnlyFans-palvelulle mahdollisuuden, perusti oman kanavan ja alkoi myymään faneilleen rohkeita kuvia itsestään.

Drea De Matteo esitteli ABC News -uutisten videolla kuvia, joita hän myy OnlyFans-kanavallaan. Toimittajan mielestä rohkeat alusvaatekuvat voisivat sopia tänä päivänä myös Instagramiin. Drea De Matteolle ne ovat kuitenkin niin paljastavia, että hän ei koskaan julkaisisi niitä sosiaalisessa mediassa.

Nainen aikoo jatkossakin pitää myymänsä materiaalin tyylikkäänä ja sellaisena, että kuvia ja videoita ei voi kutsua aikuisviihteeksi. Nainen on nyt jo mielissään siitä kuinka paljon hän on tienannut kuvillaan.