Khloe Kardashian valitti äitiyden rankkuudesta – muut vanhemmat ihmettelivät somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tutuksi tullut Khloe Kardashian on kahden lapsen äiti. Hänellä on yhdessä Tristan Thompsonin kanssa kuusivuotias tytär True sekä sijaissynnyttäjän avulla maailmaan saatettu yksivuotias poika Tatum. Khloe ja Tristan eivät ole yhdessä, koska Tristan jäi toistuvasti kiinni pettämisestä ja sai parisuhteen aikana toisen lapsenkin salarakkaansa kanssa.

Khloe Kardashian kasvattaa lapsiaan pääasiassa yksin ja pitää lapset luonaan suurimman osan ajasta. Nyt 39-vuotias nainen oli uudessa Kardashianit-sarjan jaksossa valittanut siitä miten uuvuttavaa ja rankkaa kahden lapsen hoitaminen on ilman, että lastenhoitaja asuu hänen kanssaan samassa talossa.

Nainen sai Daily Mail -sivuston mukaan tämän kommentin vuoksi paljon ihmetystä ja vihaisia viestejä sosiaalisessa mediassa. Muut vanhemmat ihmettelivät sitä miten vanhemmuus voi olla kahden lapsen vanhempana rankkaa, kun naisella on kuitenkin siivoojat, lastenhoitajia, henkilökohtaiset kaupassakävijät, kokit ja valtavat kartanot kaikkine aktiviteetteineen ilman rahahuolia.