Jojo Siwa keskeytti kahvilassa hänestä pahaa puhuvat – löysi heidät nyt somesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jojo Siwa, oikealta nimeltään Joelle Joanie Siwa, on amerikkalainen laulaja, tanssija, näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. 21-vuotias Jojo nousi kuuluisuuteen osallistuttuaan Dance Moms -ohjelmaan, jossa hänen värikäs persoonallisuutensa sekä tunnusomainen iso rusetti hiuksissaan tekivät hänestä nuorten suosikin ympäri maailmaa.

Tällä hetkellä Jojo Siwa tekee uraa myös poptähtenä. Etenkin naisen Karma-niminen single on saanut paljon pöhinää aikaan sosiaalisessa mediassa siihen tehdyn näyttävän koreografian ansiosta. Monella on mielipide Jojo Siwasta, ja naisesta onkin viime aikoina puhuttu esimerkiksi TikTokissa armottoman pilkkaavaan sävyyn.

Nyt Jojo Siwa kertoi uudella TikTok-videollaan siitä miten hän yllätti kahvilassa nuoret naiset, jotka puhuivat hänestä. Jojo Siwa arveli naisten puhuneen hänestä pahaa ja hän halusi sosiaalisen median voiman avulla saada tietoonsa ketkä hänestä puhuivat ja mitä. Yllätettyään naisen he olivat nimittäin kirkuen juosseet pois Jojo Siwan läheisyydestä.

Nyt kolme kaverusta on ryans_angels-kanavallaan kertoneet TikTokissa oman puolensa asiasta. He olivat sanojensa mukaan keskustelleet siitä miten Jojo Siwa on saanut paljon mediahuomiota niin hyvässä kuin pahassakin. Heillä ei ollut tähdestä pahaa sanottavaa ja he halusivat pyytää artistilta anteeksi.

@itsjojosiwa

On the hunt

♬ CHOOSE UR FIGHTER – JoJo Siwa

@itsjojosiwa #duet with @ryans_angels #karma ♬ original sound – ryans_angels