VoImisteluhottis Livvy Dunne kuherteli biksuissa – yhdestä kommentista jättihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Voimistelun kansainvälinen supertähti Livvy Dunne on nykyisin jo miljoonien seuraama kaunotar, jossa yhdistyvät taitava voimistelija ja kuvankaunis vaalea naapurintyttö. Tämä on tehnyt Dunnesta supertähden, joka tunnistetaan nykyisin ympäri maailmaa ja tienaa suuria summia kumppanuuksilla ja mainoksilla.

Nyt Dunne on löytänyt poikaystävän, jota hän esittelee myös sosiaalisessa mediassa. Parin kuhertelua päästään nimittäin seuraamaan Livvyn profiilissa, jossa hän itse on pukeutunut biksuihin ja poikaystävä paitaan ja shortseihin. Eräässä kommenteista viitataan tuoreeseen someilmiöön, joka viittaa intiimiin kanssakäymiseen. Tuosta kommentista on tullut nopeasti hyvin suosittu.

Livvy Dunne aloitti uransa jo nuorena edustamalla muun muassa Louisianan osavaltion yliopistoa. Hänet tunnetaan urheilullisten saavutustensa lisäksi myös sosiaalisen median tähtenä erityisesti Instagramissa, jossa hänellä on miljoonia seuraajia. Voimistelijana Dunne on tunnettu taidoistaan ja teknisestä osaamisestaan.