MTV-teiniäiti Amber Portwoodin ex-kihlattu katosi tarkoituksella – halusi naisesta eroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n suosikkisarjasta tunnetuksi tulleen Amber Portwoodin kihlattu Gary Wayt katosi äsken. Gary kihlautui Amberin kanssa vain muutama viikko ennen katoamistaan. Miestä etsittiin julkisesti, kunnes poliisi kertoi löytäneensä hänet.

Nyt on selvinnyt, että mies teki katoamistempun tahallaan jättääkseen Amberin. Toisin sanoen hän ghostasi realityjulkkiksen kaikkien silmien alla. Ashley Reality Round Upin saamien tietojen mukaan Amber ja Gary eivät ole puhuneet kertaakaan katoamisen jälkeen. Median mukaan Gary löytyi tuhansien kilometrien päässä paikasta, jossa hän hän oli yöpynyt Amberin kanssa aiemmin.

Amber oli ollut viettämässä veljensä häitä Pohjois-Carolinassa. Hän sai onnekseen kyydin realityohjelman kaveriltaan, Maci Bookoutilta, kotiinsa Indianaan. Amber ei lähipiirin sanojen mukaan voi ymmärtää, miten joku voi jättää kihlattunsa yhtäkkiä tai siten, että ei sano syytä erolle.

Kerroimme aiemmin, että miehellä on rikosrekisterimerkintöjä muun muassa päihderikoksista ja marihuanan hallussapidosta. Lisäksi hänet on tuomittu ajokieltoon ja saanut sakot useammasta liikennerikkomuksesta.