Kebab on muutaman vuosikymmenen aikana vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten lautasilla. Ruoan kuljetuspalvelu Foodoran mukaan suosituimpia tilattuja ruoka-annoksia ovat ympäri vuoden omavalintainen pizza, hampurilaiset ja kebab. Kärkisuosikit vaihtelevat tilastollisesti alueittain.
Suomen kaupungeista kebabia syödään eniten Porissa. Seuraavilla sijoilla ovat lähes tasoissa Turku ja Lappeenranta. Foodoran selvityksessä kaupunkeja vertailtiin suhteuttamalla kebabin tilaukset asukaslukuun viimeisen kuuden kuukauden ajalta.
Listan perusteella kebab maistuu parhaiten Suomen länsi- ja itäosien kaupunkien asukkaiden mieleen. Kebab-annoksista tilatuimpia ovat kebabrulla, kebab ranskalaisilla ja kebab riisillä. Pintansa pitävät myös iskender kebab ja kebab perunoilla.
Porilaisten kebab-rakkaus saattaa ainakin osittain liittyä kaupungin ja kebabin pitkään yhteiseen historiaan. Suomen ensimmäinen kebab-ravintola Giros-grilli nimittäin avattiin Porissa vuonna 1982.
Suomen kebab-kaupunkien top 10:
- Pori
- Turku
- Lappeenranta
- Tampere
- Kuopio
- Oulu
- Vaasa
- Rovaniemi
- Mikkeli
- Helsinki