Pierce Brosnan katkaisi välit kasvattipoikaan – heroiiniriippuvuus pilasi kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Pierce Brosnan tapasi kahden lapsen äidin, Cassandra Harrisin, vuonna 1977. Cassandra oli tuolloin naimisissa Dermot Harrisin kanssa, ja hänellä oli kaksi lasta, Chris ja Charlotte.

Kun Pierce ja Charlotte rakastuivat. He saivat vuonna 1983 yhteisen pojan, Seanin. Dermot Harrisin kuoleman jälkeen näyttelijä adoptoi Cassandran lapset itselleen. Valitettavasti Cassandra sai pian tämän jälkeen munasarjasyövän vuonna 1987 ja menehtyi. Chris ja Charlotte menetti tällöin myös toisen biologisen vanhempansa ollessaan ainoastaan teini-ikäisiä.

Piercestä tuli tällöin kolmen lapsen yksinhuoltaja. Vaikka Pierce ei ollut Chrisin ja Charlotten biologinen isänsä, hän näki heidät ominaan. Pierce tapasi Keely Shaye Smithin vuonna 1994 ja löysi rakkauden uudelleen. Chris ei kuitenkaan näyttänyt toipuvan vanhempiensa menetyksestä, vaan keskittyi lähinnä raikulipojan elämään.

Chris jäi huumeisiin koukkuun, käytti kokaiinia ja heroiinia äitinsä kuoltua. Elämä alkoi riistäytyä täysin hallinnasta. Vuonna 1997 hänet tuomittiin kolmen kuukauden vankeusrangaistukseen rattijuopumuksesta. Sen jälkeen hänet pidätettiin lukuisia kertoja, eikä Pierce pystynyt enää sietämään käytöstä. Hän yritti auttaa poikaa, mutta tuloksetta, The Sun raportoi.

Pierce teki vaikean päätöksen kävellä pois ja päätti lopettaa yhteydenpidon Chrisiin vuonna 2005, koska hän ei suostunut ottamaan vastaan apua huumeongelmaansa. Vuonna 2012 Chris kiidätettiin sairaalaan, kun hän vaipui koomaan yön jälkeen Lontoon West Endissä. Hän toipui, mutta kärsi musertavan iskun jälleen vuonna 2013, kun Charlotte-sisko kuoli munasarjasyöpään äitinsä tavoin. Hän valitsi kuitenkin huumeet perheensä sijaan, eikä Pierce voi tehdä asialle mitään. Hän keskittyy nyt elämässään asioihin, jotka tuottavat aidosti onnea.