Portion Boysin JaloTiina loukkaantui keikalla: ”Tajusin heti että nyt kävi huonosti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Portion Boys -yhtyeen energinen naistähti JaloTiina on loukkaantunut. Hän liukastui eilen Kokkolan keikalla, kun rankkasade yllätti yhtyeen ja vauhdikkaan Tiinan jalka lipesi liukkaalla esiintymislavalla. Kaatuessaan hän kuuli jalastaan napsahduksen takareiden lihaksen repeytyessä.

– Voi perhanan perhana. Mulle kävi vähän ikävästi eilen Kokkolan keikalla. Raju rankkasade yllätti eilen kesken meidän keikan ja kasteli samalla lavan niin että siitä tuli vaarallisen liukas. Yritin himmata vauhtia mutta en kuitenkaan selkeästikään riittävästi. Oikea jalka lipesi alta ja samalla mä kuulin ison napsahduksen. Takareiden lihas repeytyi. Sillä hetkellä tuli tekemiseen totaalinen stoppi. Tajusin heti että nyt kävi huonosti, tällä jalalla ei hetkeen astuta, JaloTiina kertoi somessa.

JaloTiina veti loukkaantumisestaan huolimatta keikan loppuun yhdellä jalalla seisten. Kokkolan sairaalan ensiavussa vierailemisen jälkeen hän kertoo menevänsä lähipäivinä magneettikuvaukseen, jossa selviää tarkemmin millaisia vaurioita on syntynyt. Hän toivoo fanien pitävän peukkuja, että tapauksesta selvitään ilman leikkaushoitoa. Tänään Portion Boys ja JaloTiina nousevat lavalle Iskelmä Festivaaleilla Himoksella. Siellä Tiinalla on yhä käytössään yksi jalka ja molemmat kädet.

– Rehellisesti sanoen nyt tuntuu siltä niinkuin pettäisin teidät kaikki jotka tulette meitä keikoille katsomaan. Mun koko lavapreesens perustuu energiaan ja jos en pysty sitä teille toimittamaan niin mitä jää enää jäljelle minun tekemisestä. HAJOTTAA enempi kuin osaan edes kertoa, JaloTiina toteaa.