Taapero oppi kirosanoja Sabrina Carpenterin laulusta – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sabrina Carpenter on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä. Hän on viime aikoina ollut suuren huomion keskipisteenä päästyään Taylor Swiftin Eras-kiertueelle Swiftiä lämmitteleväksi artistiksi. 25-vuotias tähti julkaisi taannoin uuden Please Please Please -nimisen kappaleen ja musiikkivideon.

Uusi single on ihastuttanut monia etenkin nokkelien sanoitusten vuoksi. Nyt eräs perheenäiti sai huomata kuitenkin kappaleessa piilevän vaaran. Se opetti hänen pienelle pojalleen rumia sanoja.

TikTokissa on lähtenyt leviämään Brielle Cherien julkaisema video, jossa hän meikkaa ja laulaa Sabrina Carpenterin kappaletta. Kun hän saavuttaa laulun kertosäkeessä kohdan, jossa kuullaan rumia sanoja, hän jättää sanat laulamatta. Vieressä ollut pikkulapsi kuitenkin yhtyi lauluun ja lauloi kohdan tunteella ilman äitiään.

Kappaleen kertosäkeessä lauletaan: ”I beg you, don’t embarrass me, motherfucker”. Videon julkaissut Brielle on videon kuvauksessa pilke silmäkulmassa kehottanut muita äitejä olemaan varuillaan tämän kappaleen kanssa kun lapsia on läsnä.

– Julkaisin juuri tästä siistimmän version. Olen niin pahoillani, Sabrina Carpenter kommentoi videota.

@briellecherie

MOMS… be careful out there.. 😅

♬ original sound – Brielle cherie