Lily Allen liittyi Onlyfansiin – kuvien sisältö yllätti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Lily Allen tunnetaan muun muassa hiteistään Smile, Alfie ja Fuck You. Artisti paljasti taannoin liittyneensä Onlyfans-palveluun. Hänen Onlyfans-materiaalinsa kuitenkin eroaa hieman siitä, mitä monet muut tähdet jakavat palvelussa.

Lily Allen keskittyy Onlyfans-tilillään jalkakuvien myymiseen. Laulaja kertoi jo aikaisemmin Miss Me? -podcastissaan jalkojensa olevan suosiossa jalkafetisistien keskuudessa. Vielä tuolloin Allen suhtautui ideaan Onlyfans-tilistä kielteisesti, mutta vaikuttaa sittemmin tulleen uusiin aatoksiin.

– Minulle kerrottiin, että jalkani ovat saaneet viisi tähteä WikiFeetissä, joka on harvinaista. Jalkojani arvostetaan korkeasti internetissä, Allen kertoi.

– Tekisin kuulemma paljon rahaa myymällä jalkoihin liittyvää sisältöä Onlyfansissa. Totesin vain että, ei, ei, laulaja jatkoi.

Musiikkiuransa ohella Allen on näytellyt muun muassa How to Build a Girl -elokuvassa ja Dreamland-sarjassa. Hän on naimisissa Stranger Things -tähti David Harbourin kanssa.