Rimakauhua ja rakkautta -sarjasta suomalainen versio – päätähdet paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen draamakomedia Rimakauhua ja rakkautta nautti suuresta suosiosta useissa maissa, myös Suomessa. Nyt sarjasta ollaan tekemässä suomalaista versiot. Suomalaisversio on MTV-alkuperäissarja.

Rimakauhua ja rakkautta kertoo kolmen kolmikymppisen pariskunnan, Akun ja Julian, Peten ja Jonnan sekä Iriksen ja Tanelin elämästä. Takana on villi nuoruus ja edessä keski-iän kriisi. Pariskunnilla riittää seksikohelluksia, itsentunto-ongelmia kuin myös pakahduttavia onnen tunteitakin.

Sarjan päärooleja näyttelevät Sarjaa tähdittävät Minka Kuustonen, Joonas Nordman, Nicklas Pohjola, Saga Sarkola, Aku Sipola sekä Linda Wiklund. Sarjan ohjaa Ville Jankeri ja käsikirjoittaa Marika Kuortti. MTV:lle ITV Studios Finlandin tuottaman sarjan vastaavia tuottajia ovat Maria Kangas ja Pete Paavolainen.

– Rimakauhua ja rakkautta oli 2000-luvun alun merkittävä aikalaiskokemus. Nyt uskomme, että on aika tuottaa sarjasta sen uskolliset fanit sekä uuden sukupolven katsojat yhdistävä kotimainen versio, kertoo tiedotteessa MTV:n Commissions & Content Development Manager Janne Vakio.

Rimakauhua ja rakkautta kuvataan kesän aikana. Se saa ensi-iltansa vuonna 2026.