Fani livahti Travis Scottin takahuoneeseen huomioliivissä – kuvasi tekonsa videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itävallan Wienissä järjestettiin heinäkuun alussa Rolling Loud -festivaali, jossa esiintymässä olivat muun muassa Nicki Minaj, Playboi Carti ja Travis Scott. Eräs ranskalaismies on paljastanut päässeensä tapahtuman backstage-alueelle ilman lupaa.

TikTok-käyttäjä Saint Léon julkaisi videon, jossa hänet nähdään festivaalialueella oranssissa huomioliivissä. Somevaikuttaja onnistui sulautumaan työntekijöiden joukkoon seuraamalla heidän kanssaan jalkapallo-ottelua. Tämän jälkeen hän piiloutui esiintymislavan rakenteisiin.

Léon seurasi Travis Scottin keikkaa lavan sivulta ja takaosasta käsin. Tämän jälkeen hän onnistui jopa livahtamaan räppärin pukuhuoneeseen. Siellä hän maisteli artistille ja tämän taustajoukoille tarkoitettua ruokaa.

TikTokissa jaettu video on kerännyt yli 11 miljoonaa katselukertaa. Léon on tullut aikaisemmin tunnetuksi videoista, joissa hän livahtaa esimerkiksi Formula-osakilpailuihin, Pariisin muotiviikoille ja erilaisiin juhliin ilman vaadittavaa sisäänpääsyä.

@saintleone now I’m working for Travis #travisscott #travisscottconcert #vienna #fein #sneakin #rollingloud #stage #utopia #tour ♬ FE!N (feat. Playboi Carti) – Travis Scott