Margaritaa peräaukkoon ravintolassa – ravintola pahoitteli tapausta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevassa ravintolassa todistettiin taannoin hämmentävää tilannetta. Waycrossissa toimivassa Roseo Mexican Restaurantissa tarjoiltiin drinkkiä hieman toisenlaiseen ruumiinaukkoon, kuin tyypillisesti on tapana. Ravintola on pahoitellut tapausta.

Ravintolassa asioinut mies oli TMZ-sivuston mukaan tarjonnut seurassaan olleelle naisemme margaritan. Nainen ei kuitenkaan nauttinut drinkkiä suullisesti, vaan mies yritti kaataa sitä hänen peräaukkoon suppilolla. Tämä ei onnistunut, joten lopulta asiakas kaatoi juomaa takapuoleen suoraan kannusta käsin.

Peräaukkovälikohtaus keskeytyi henkilökunnan puututtua asiaan. Ravintola pahoitteli tapahtunutta julkaisemassaan tiedotteessa. Ravintolan mukaan tapaus tutkitaan läpikotaisesti, ja välikohtaukseen mahdollisesti osallisena olleet työntekijät kärsivät seuraamuksista.

– Haluamme tehdä selväksi, että emme missään nimessä hyväksy tämän kaltaista toimintaa. Se ei heijasta arvojamme tai tavoitettamme tarjota perheystävällinen ruokailukokemus, tiedotteessa kerrottiin.