Temppari-Jasmine näyttävässä biksukuvassa – tatuoinnit pääsevät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -realitysarjasta pariinkin otteeseen tunnetuksi tullut Jasmine Ruohola osallistui ohjelmaan aikoinaan ensin sinkkuna, mutta edellisellä tuotantokaudella hän oli mukana seurustelevan parin toisena puoliskona. Näyttävä Jasmine nähdään ajoittain upeissa somekuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan.

Nyt Jasmine on joutunut kommentoimaan häneen liittyviä väitteitä ja spekulaatioita omassa päivityksessään, jonka kuvassa hän poseeraa biksuissa laiturilla. Samalla hänen tatuointinsa pääsevät oikeuksiinsa. Päivityksen pointti ei kuitenkaan ole hänen tatuoinneissaan, vaan aivan muualla.

– Paljon oon tehnyt töitä itseni kanssa että pääsin nousemaan sieltä suosta. Isoin kiitos mun ystäville, työkavereille ja läheisille, jotka on tuntikaupalla joutunu kuuntelee noita juttuja. Pitkään jatkunut henkinen väkivalta jättää helvetin syvät arvet ja liian moni sitä läpikäynyt ihminen hiljenee. Mäkin hiljenin, mutta sain itseni ja mun äänen takaisin. Mä en oo hiljaa näistä asioista enää koska en oo enää kenenkään otteessa, Jasmine kirjoittaa.

Viime aikoina Jasmine on kommentoinut rintojensa suurennusleikkausta avoimesti ja esimerkiksi paljastanut operaation kipujen kiristäneen hänen hermojaan. Tuloksena hän kuitenkin kertoi taannoin voivansa paremmin kuin koskaan ja itsetuntonsa parantuneen.