Timothée Chalametin ulkonäköä ruoditaan – onko muuttunut Kylie Jennerin suhteen aikana?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja näyttelijä Timothée Chalamet tutustuivat toisiinsa viime vuoden keväällä. Huhtikuussa alkoi kiertämään huhu, jonka mukaan he tapailevat toisiaan. Pariskunta alkoi kuitenkin vasta viime vuoden syksyllä näyttäytymään yhdessä julkisesti.

Kylie Jennerin suhteen myötä Timothée Chalamet on ollut median valokeilassa koko syksyn. 27-vuotiaan ulkonäkö on tällä hetkellä puhuttanut faneja, koska moni on ollut sosiaalisessa mediassa sitä mieltä, että mies on Kylie Jennerin kanssa seurusteltuaan alkanut lisäämään painoaan. Viime aikoina tällaiset puheet ovat vähentyneet, mutta vielä keväällä niitä levisi solkenaan. Kyse voi kuitenkin olla esimerkiksi elokuvarooliin valmistautumisesta.

Timothée Chalamet on saanut etenkin Instagramissa ilkeitä kommentteja, joiden mukaan hänen painonsa arvellaan nousseen jopa kymmeniä kiloja parisuhteen aikana. Moni on pitänyt todisteenaan kuvia, joissa aiemmin miehen posket olivat kapeammat ja leukaperät näkyvämmin esillä. Miestä on alettu voimakkaasti puolustamaan TikTokin puolella, jossa ruoditaan myös epäterveitä kauneusihanteita.

@evie.magazine This week, several videos comparing photos of Timothée Chalamet from 2021 to 2024 have gone viral on TikTok. Many stated that we're witnessing his "twink death," or "glow down." #timotheechalamet #celebrities #celebrity #beautystandard #beautystandards #beforeandafter #timothee ♬ original sound – Evie Girl Shop