Victoria Beckham ei halua vielä isoäidin titteliä: ”Voivat kutsua minua etunimellä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Beckham ja Victoria Beckham ovat olleet naimisissa 24 vuotta. Heistä julkaistiin viime vuonna Netflix-suoratoistopalvelussa neliosaisen Beckham-dokumenttisarja, joka on saanut paljon suitsutusta ja poikinut monia kohuotsikoita. Katsojia on huvittanut muun muassa se miten Victoria Beckham yritti väittää olleensa vaatimattomista olosuhteista ponnistanut.

David Beckhamilla ja Victoria Beckhamilla on myös neljä lasta, joista nuorin Harper-tytär on ainut, joka vielä asuu kotona. Perheen esikoinen 24-vuotias Brooklyn Beckham meni kaksi vuotta sitten naimisiin Nicola Peltin kanssa ja he ottivat yhteisen sukunimen Pelt Beckham. Victoria ei kuitenkaan vielä odota lapsenlapsia.

Victoria Beckham on hyvin perhekeskeinen, mutta ei olisi valmis vielä isoäidiksi. 49-vuotias nainen kertoi Voguen haastattelussa toivovansa, että lapsenlapsia ei tulisi vielä muutamaan vuoteen. Hän myös pohti sitä millä nimellä haluaisi, että lapsenlapset kutsuisivat häntä. Victoria Beckham pitää tyylikkäänä tapana sitä, että myös lapsenlapset kutsuisivat häntä hänen omalla nimellään.