Finlandia-talo uudistuu – tarjoaa jatkossa majoitusmahdollisuuksia

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Finlandia-talon perusparannushanke lähenee loppuaan. Finlandia-talo avataan suurelle yleisölle uudistuneena tammikuussa 2025. Rakennuksesta löytyy jatkossa muun muassa uusia ravintolakonsepteja ja majoitustilat.

Vuonna 2022 alkaneen perusparannuksen yhteydessä julkisivun marmorit on uusittu, päärakennuksen talotekniikka on päivitetty ja esteettömyyttä sekä energiatehokkuutta on parannettu. Rakennuksen majoitustilat otetaan ensi kertaa julkiseen käyttöön. Sisätiloissa on myös valmiudet uusille näyttely-, kahvila-, ravintola- ja myymälätiloille.

Finlandia-talo Oy arvioi tiedotteessaan uusien liiketoimintakonseptien ja sisältöjen lisäävän kansainvälistä kiinnostusta Finlandia-taloa kohtaan. Tavoitteena on tuplata vuosittainen kävijämäärä. Tapahtumatilat, uudet ravintolat ja majoitustilat avautuvat yleisölle heti tammikuussa 2025.

– Helsingissä on huutava pula isoista tapahtumapaikoista. Kaupungin kansainvälisen vetovoimaisuuden kannalta on tärkeää, että kykenemme vastaamaan kilpailuun kansainvälisistä, merkittävistä kokouksista, kongresseista ja tapahtumista ei pelkästään arkkitehtonisesti uniikin rakennuksen vaan myös uusien, houkuttelevien sisältöjen kanssa, kertoo tiedotteessa Finlandia-talon toimitusjohtaja Johanna Tolonen.