Pete Davidson poisti Kim Kardashianille omistetut tatuoinnit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikkko Pete Davidson on nähty paidattomissa kuvissa ilman tatuointeja, jotka hän omisti exälleen Kim Kardashianille. Yhdessä tatuoinnissa oli Kim Kardashianin nimi, toisessa hänen ja lastensa nimikirjaimet ja kolmannessa luki: ”Tyttöni on juristi”. Kaikki on poistettu.

Davidson otti useita tatuointeja osoittaakseen kunnioitusta exälleen ja hänen lapsilleen. He seurustelivat yhdeksän kuukautta vuoden 2021 ja viime vuoden välillä. Fanit ovat nyt havainneet, että tatuoinnit näyttävät kadonneen. Davidson nähtiin ilman paitaa Havaijilla lomamatkalla.

Davidson on ottanut kaiketi laserhoitoja kuvien poistamiseksi. Peten solisluun päällä oli kuva, jossa oli Jasmine ja Aladdin -kuva sen sketsin muistoksi, kun he esiintyivät Kimin kanssa Saturday Night Live -ohjelmassa. Sketsissä todistettiin heidän ensisuudelmansa Disneyn Aladdin-sarjakuvan kahdeksi hahmoksi pukeutuneena, Page Six uutisoi.

Davidson näyttää poistaneen myös kaulatatuointinsa, jossa luki KNSCP, viitaten Kimin ja hänen neljän lapsensa nimien ensimmäisiin kirjaimiin. Hänen rinnassaan oli myös nimi Kim, mutta sekin on kadonnut. Kim sanoi viime keväänä Ellen DeGeneres -ohjelmassa, että Pete oli kertonut naisen nimeä kantavasta rintatatuoinnista: ”En halua päästä siitä eroon tai peittää sitä. Halusin sen vain arveksi iholleni.”