Selena Gomez kyllästyi spekulaatioihin kauneusleikkauksista – esti kommentoinnin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomezilla on satoja miljoonia faneja, joilla on usein mielipide naisen rakkauselämästä. Toisinaan Gomez joutuu vastaamaan myös hänen ulkonäköään koskeviin kommentteihin.

Selena Gomezia vastaan tuli TikTokissa video, jossa Marissa Barrionuevo -niminen nainen spekuloi seuraajiensa pyynnöstä sitä millaisia kauneustoimenpiteitä hän uskoo Selena Gomezin ottaneen kasvoihinsa. Gomez päätti laittaa pisteen spekuloinnille ja kommentoi videota itse.

Selena Gomez kertoi kommentissaan vihaavansa sitä, että hänen kasvojensa ulkonäköä ruoditaan ja sitä millaisia operaatioita hän on tehnyt. Gomez kertoi ottaneensa kasvoihinsa vain Botoxia. ”Jättäkää minut rauhaan”, hän kirjoitti vielä lopuksi.

Selena Gomez näyttää saaneensa tarpeekseen kommentoinnista myös hänen omiin videoihinsa. TikTok-kanavallaan tähti onkin ottanut kommentointimahdollisuuden pois käytöstä hänen tuoreimpien videoidensa osalta.

@marissathepa Replying to @krstn.fndt my honest opinion on Selena #greenscreensticker #fyp #selenagomez ♬ original sound – Marissa the PA