Seksikäs uimari aiheutti pahennusta olympiakylässä – vastaa nyt paljasteluväitteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paraguaylainen uimari Luana Alonso nousi aiemmin otsikoihin ulkonäkönsä ansiosta. Nyt parikymppinen uimari jätti Paraguayn joukkueen ja ilmoitti lopettavansa urheilu-uransa Pariisiin. Hän karsiutui ulos naisten 100 metrin perhosuinnin alkuerässä.

Joukkueen johtajisto paheksui erityisesti Alonson jatkuvia sosiaalisen median postauksista ja paljastelevia otoksia. Julkisuudessa kerrottiin, että nainen sai häädön olympiakylästä, koska hänen habituksensa häiritsi muun joukkueen keskittymistä. Todellisuudessa nainen halusi vain jatkaa Pariisiin lomaa omissa oloissaan kisoista karsiutumisen jälkeen.

Alonso asuu tällä hetkellä Yhdysvaltojen Teksasissa ja opiskelee pääaineenaan valtiotieteitä Southern Methodist Universityssä Dallasissa. Nainen olisi halunnut edustaa Yhdysvaltoja, mutta pääsi lopulta kotimaansa olympiajoukkueeseen. Paraguayn sanomalehdissä levisi äsken ote sähköpostista, jossa joukkueen johtaja Larissa Schaerer pyysi Alonsoa poistumaan olympiakylästä, koska hänen toimintansa loi sopimattoman ilmapiirin Team Paraguayn ytimeen.

– Haluaisin vain tehdä selväksi, että minua ei koskaan häädetty tai karkotettu mistään, joten lopettakaa väärän tiedon levittäminen, hän kirjoitti Instagramin tarinaansa.