Taylor Swiftin konserttien terroriuhan pidätykset lisääntyvät – kolmas epäilty otettiin kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift on parhaillaan jättimäisellä Eras-maailmankiertueellaan. Nyt artisti on joutunut perumaan kolme Itävallan konserttiaan. Swiftin oli määrä esiintyä kolmena perättäisenä päivänä Viennassa alkaen 8. elokuuta, mutta esiin nousseen terroriuhan vuoksi kaikki konsertit jouduttiin fanien suureksi pettymykseksi perumaan.

Itävallan poliisi kertoi aiemmin kahdesta pidättämästään henkilöstä. Pääepäilty on 19-vuotias itävaltalainen, joka oli radikalisoitunut ja on tunnustanut hyökkäyssuunnitelmansa. Toinen epäilty on 17-vuotias henkilö, joka oli vain päivää aiemmin vannonut valansa Isisille.

Poliisi on tehnyt nyt US Weekly -uutisen mukaan kolmannen pidätyksen. Juuri pidätetty 18-vuotias henkilö on muiden epäiltyjen tavoin Isisin jäsen ja radikalisoitunut. Terroriuhka ei Lontoon turvallisuusviranomaisten mukaan vaikuta Taylor Swiftin Lontoon Wembley Stadionin tuleviin konsertteihin.

Seuraavaksi Taylor Swift tulee siis esiintymään viiden konsertin verran Lontoossa perättäisinä päivinä alkaen 15. elokuuta. Kesäkuussa tähti esiintyi samassa paikassa kolmen loppuunmyydyn konsertin verran.