Upea kaunotar paljastaa: ”Olen 33-vuotias neitsyt”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lauren Harkins ei ole tavallisin nuori nainen. Hän ei ole uskonnollinen tai arvomaailmaltaan kovin perinteinen, mutta silti hän kertoo olevansa neitsyt. Syy on 33-vuotiaan kaunottaren mukaan äärimmäisen yksinkertainen: Seksi ei ole ajankohtaista hänen elämässään.

Southwest News Servicen haastatteleman naisen mukaan myöhemmän iän neitsyys on yleistä. Hän kertoo olevansa nykyisin hyvin tyytyväinen omaan seuraansa ja elämäänsä, eikä nainen kaipaa parisuhdetta tai seksiä osaksi arkeaan. Portlandissa asuva nainen on seurannut vierestä ystäviensä sukkulointia parisuhdeviidakossa, eikä hän tunnista sitä asiaksi, jota haluaisi omaan elämäänsä.

– Parikymppisenä kaikki oli niin sekavaa, ja jokainen mietti uraansa tai navigoivat elämässään eteenpäin, niin seksi ei vain ollut jotain sellaista, mitä olisin halunnut, hän kertoo.

Harkins joutui käsittelemään isänsä kuolemaa jo teini-ikäisenä. Nythän elää pääasiassa edesmenneen isänsä rahaston turvin ja nauttii elämästä matkustellen. Hän myöntää, että voisi olla hiljalleen valmis rakkauteen, mutta nainen ei aio tyytyä keneen tahansa.

– Olen viime aikoina käynyt Marokossa, Perussa, Caymansaarilla, Bahamalla, Ranskassa, Saksassa ja Hollannissa. Rakastan uusiin kulttuureihin uppoutumista. Mielestäni on kuitenkin tärkeää, että ihmisillä on korkeat standardit elämässään liittyen myös parisuhteisiin.