Toimittaja julkaisi vanhan haastatteluvideon Blake Livelysta: ”Melkein lopetin työni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Livelyn ympärillä pyörii tällä hetkellä suuri kohu ja sosiaalisessa mediassa on alkanut liikkumaan paljon negatiivisia julkaisuja tähdestä. Huhujen mukaan Se Päättyy Meihin -elokuvan elokuvan tuottajana ja pääroolin esittäjänä toimiva Blake Lively ei ole hyvissä väleissä vastanäyttelijänsä ja elokuvan ohjaajana toimivan Justin Baldonin kanssa.

Justin Baldonin ja Blake Livelyn tyyli promota elokuvaa eroaa suuresti toisistaan. Justin Baldoni puhuu haastatteluissaan hyvin vakavasti naisiin kohdistuvasta perheväkivallasta, jota elokuva teemaltaan käsittelee. Blake Lively puolestaan pyytää naisia ottamaan parhaan ystävänsä mukaan elokuvateatteriin ja pukeutumaan kukallisiin asuihin.

Se päättyy meihin -kirjan fanit ovat olleet tyrmistyneitä siitä miten Blake Lively ei puhu naisiin kohdistuvasta perheväkivallasta haastatteluissaan mitään. Tämä on johtanut siihen, että näyttelijä on alkanut saamaan paljon negatiivisia viestejä sosiaalisessa mediassa.

Blake Livelysta on alettu jakamaan myös vanhoja videoita, joissa nähdään tilanteita, joissa nainen on käyttäytynyt töykeästi. Nyt kokenut toimittaja Kjersti Flaa on jakanut YouTube-kanavallaan vuonna 2016 tehdyn haastattelun, jossa Blake Lively käyttäytyi niin töykeästi, että hän halusi lopettaa toimittajan työnsä.